Vragen? Bel 0595 412 021
    Menu
Nieuws
KDV MamiNet gevestigd aan de Hoofdstraat!
Kinderdagverblijf MamiNet is sinds 1 September gevestigd aan de Hoofdstraat 224! We genieten al volop van de heerlijke ruime speelplek!
terugblik 2017
December alweer de laatste maand, tijd voor een terugblik.
Een nieuw begin
Ik heb afscheid genomen van stichting Thuishuis en van alles wat daar bij hoort. Afscheid van een stukje zekerheid, thuishuis collega's en delen van ervaring. Maar het betekent niet het einde van MamiNet. Vanaf vandaag is er een nieuw begin en is MamiNet een zelfstandig kinderdagverblijf!

Bekijk meer berichten

terugblik 2017

December alweer de laatste maand, tijd voor een terugblik.

Het begon als een wens, om dit jaar te verhuizen naar een nieuwe locatie. Jammer genoeg is dit (nog) niet uitgekomen. Wel wordt er hard gewerkt om het toch voor elkaar te krijgen, we hebben alleen iets meer geduld nodig. De opties zijn nog steeds open, we hebben gesprekken met de nodige partijen gehad en nu hopen en bidden we voor het mooiste!
 Dat het goed gaat met het kinderdagverblijf mag duidelijk zijn. Er hebben het afgelopen jaar 3 kinderen afscheid genomen en er zijn 7 kinderen bij gekomen! Daarnaast is er een wachtlijst met kinderen die nog niet geplaatst kunnen worden omdat er geen ruimte is op de dagen dat opvang gewenst is.
Afgelopen jaar is Anneke een vast gezicht geworden bij het kinderdagverblijf en daar zijn we heel blij mee! Anneke werkt nu vast op de dinsdag en daarnaast nog een ander dagdeel zodat alle kinderen haar leren kennen.
 
27-12-2017
KDV MamiNet gevestigd aan de Hoofdstraat! »
« Een nieuw begin