Vragen? Bel 0595 412 021
    Menu
Nieuws
KDV MamiNet gevestigd aan de Hoofdstraat!
Kinderdagverblijf MamiNet is sinds 1 September gevestigd aan de Hoofdstraat 224! We genieten al volop van de heerlijke ruime speelplek!
terugblik 2017
December alweer de laatste maand, tijd voor een terugblik.
Een nieuw begin
Ik heb afscheid genomen van stichting Thuishuis en van alles wat daar bij hoort. Afscheid van een stukje zekerheid, thuishuis collega's en delen van ervaring. Maar het betekent niet het einde van MamiNet. Vanaf vandaag is er een nieuw begin en is MamiNet een zelfstandig kinderdagverblijf!

Bekijk meer berichten

Kinderdagverblijf MamiNet in Uithuizermeeden

Kinderdagverblijf MamiNet in Uithuizermeeden

KDV MamiNet ligt aan de Hoofdstraat van het dorp Uithuizermeeden. Het is gevestigd in een voormalig showroom, dat verbouwd is als kinderdagverbijf. Het heeft een heerlijk grote speelruimte, twee aparte slaapkamers en een buitenspeelplaats.

MamiNet biedt opvang aan maximaal zestien kinderen in de dagopvang en daarnaast Buitenschoolse opvang. We houden van de natuur en dit is terug te zien in het kinderdagverblijf. We gaan graag buiten spelen en maken tochtjes met bolderkar, richting de speeltuin, het bos of de hertjes.

KDV MamiNet is een christelijk kinderdagverblijf.  Dat betekent dat er uit de kinderbijbel wordt gelezen, we zingen ook christelijke liedjes en bidden voor het eten.