Vragen? Bel 0595 412 021
    Menu
Nieuws
KDV MamiNet gevestigd aan de Hoofdstraat!
Kinderdagverblijf MamiNet is sinds 1 September gevestigd aan de Hoofdstraat 224! We genieten al volop van de heerlijke ruime speelplek!
terugblik 2017
December alweer de laatste maand, tijd voor een terugblik.
Een nieuw begin
Ik heb afscheid genomen van stichting Thuishuis en van alles wat daar bij hoort. Afscheid van een stukje zekerheid, thuishuis collega's en delen van ervaring. Maar het betekent niet het einde van MamiNet. Vanaf vandaag is er een nieuw begin en is MamiNet een zelfstandig kinderdagverblijf!

Bekijk meer berichten

Dagopvang

KDV MamiNet is een kleinschalig opvang en dat betekent dat er maximaal 16 kinderen aanwezig zijn. Dit is voor zowel dagopvang als naschoolse opvang. Meestal varieert de leeftijd tussen 0-4 jaar met daarnaast nog kinderen van de BSO tot 12 jaar.
Voor de verhouding tussen het aantal beroepskrachten en het aantal gelijktijdig aanwezige kinderen hanteren we de leidster-kind ratio van de GGD.
Er is een vast dagritme dat veiligheid biedt. Voor de baby's wordt het ritme aangehouden dat de ouders aangeven. De grotere kinderen gaan mee in de dagdeling bij MamiNet. In grote lijnen is dit als volgt:
 
 - 6.30 - 9.00 uur: kinderen worden gebracht, sommige eten nog ontbijt bij MamiNet.
- 9.30 eten we een cracker met smeerkaas/worst en drinken we limonade, roosvicee of diksap.
- 11.45 is het tijd voor de boterham.
- 12.30 gaan de kleintjes naar bed.
- 14.30 - 15:00 uur eten we fruit en komen kinderen van school.
 
Meer informatie kunt u vinden in het pedagogisch beleid dat op deze site te vinden is.