Vragen? Bel 0595 412 021
    Menu
Nieuws
KDV MamiNet gevestigd aan de Hoofdstraat!
Kinderdagverblijf MamiNet is sinds 1 September gevestigd aan de Hoofdstraat 224! We genieten al volop van de heerlijke ruime speelplek!
terugblik 2017
December alweer de laatste maand, tijd voor een terugblik.
Een nieuw begin
Ik heb afscheid genomen van stichting Thuishuis en van alles wat daar bij hoort. Afscheid van een stukje zekerheid, thuishuis collega's en delen van ervaring. Maar het betekent niet het einde van MamiNet. Vanaf vandaag is er een nieuw begin en is MamiNet een zelfstandig kinderdagverblijf!

Bekijk meer berichten

Incidenteel opvang

Incidenteel opvang nodig of gewenst?

MamiNet geeft de voorkeur aan vaste opvang omdat dit meer rust en veiligheid geeft voor het kind en op de groep. Tegelijk zien we dat incidentele opvang soms nodig is. In die behoefte wil MamiNet voor zover mogelijk voorzien. Zo kan er de vaste oppas ziek zijn, of staat er een ziekenhuisbezoek gepland. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er opvang nodig is voor enkele dagen of weken. Neem contact met ons op om te overleggen wat er nodig en mogelijk is. 

Als ouder kunt u deze kosten declareren bij de belastingdienst.

In overleg met Sportcentrum De Oude Fabriek wordt tegen een gereduceerd tarief tijdens vaste momenten opvang geboden voor ouders die een uurtje willen sporten. Neem contact op met ons of met het Sportcentrum als je hier meer over wilt weten. Voor het gereduceerd tarief geldt dat hiervoor geen vergoeding is van de belastingdienst.