Vragen? Bel 0595 412 021
    Menu
Nieuws
KDV MamiNet gevestigd aan de Hoofdstraat!
Kinderdagverblijf MamiNet is sinds 1 September gevestigd aan de Hoofdstraat 224! We genieten al volop van de heerlijke ruime speelplek!
terugblik 2017
December alweer de laatste maand, tijd voor een terugblik.
Een nieuw begin
Ik heb afscheid genomen van stichting Thuishuis en van alles wat daar bij hoort. Afscheid van een stukje zekerheid, thuishuis collega's en delen van ervaring. Maar het betekent niet het einde van MamiNet. Vanaf vandaag is er een nieuw begin en is MamiNet een zelfstandig kinderdagverblijf!

Bekijk meer berichten

Missie en Visie

Om de wereld te ontdekken hebben kinderen veiligheid en geborgenheid nodig. Vanuit een vertrouwde positie durven kinderen op onderzoek uit te gaan en de wereld te verkennen. Veiligheid draagt niet alleen bij aan het directe welbevinden van het kind, ook is het een voorwaarde voor het behalen van andere doelstellingen. Omdat KDV MamiNet een kleinschalige opvang is, is er een kleine groep kinderen aanwezig met bekende leeftijdsgenoten. Het samenspel zorgt ervoor dat kinderen een band met elkaar opbouwen en zich op hun gemak voelen. KDV  MamiNet is een christelijke opvang en dat betekent dat er uit de kindebijbel word gelezen, we zingen ook christelijke liedjes en bidden voor het eten.
MamiNet draagt zorg voor voldoende aanbod van activitieiten en spelmateraal dat aansluit bij de leeftijd en de interesse van elk kind. Door samen te zijn en te spelen leren kinderen ook rekening te houden met andere kinderen.
 In de visie van KDV Maminet is het vooral belangrijk dat de opvang kleinschalig, persoonlijk en flexibel is, met veel aandacht voor ouders en kind. Dit in tegenstelling tot de grote kinderopvanginstellingen. MamiNet heeft daarom als motto:
 
'Kleinschalig in opvang, groots in aandacht"