Vragen? Bel 0595 412 021
    Menu
Nieuws
KDV MamiNet gevestigd aan de Hoofdstraat!
Kinderdagverblijf MamiNet is sinds 1 September gevestigd aan de Hoofdstraat 224! We genieten al volop van de heerlijke ruime speelplek!
terugblik 2017
December alweer de laatste maand, tijd voor een terugblik.
Een nieuw begin
Ik heb afscheid genomen van stichting Thuishuis en van alles wat daar bij hoort. Afscheid van een stukje zekerheid, thuishuis collega's en delen van ervaring. Maar het betekent niet het einde van MamiNet. Vanaf vandaag is er een nieuw begin en is MamiNet een zelfstandig kinderdagverblijf!

Bekijk meer berichten

Tarieven

Kinderopvang te duur? Dat valt heel erg mee! Door de kinderopvangtoeslag waarvoor u in aanmerking kunt komen is uw netto ouderbijdrage een stuk lager dan de bruto genoemde uurprijzen!

De uurprijs per 1 januari 2021 voor de reguliere dagopvang is € 8,46. 

Voor flexibele opvang is de uurprijs €8,99 en ook als u voor 41 weken opvang kiest (dus geen opvang in de schoolvakakantie's)                                                                                                                                        

De uurprijs voor BuitenSchoolse Opvang( BSO )is €7,49                                                                                  De uurptijs voor Flexibele BSO en 41 weken is €7,99 en ook  voor 41 weken opvang.

Het unieke van ons Kinderdagverblijf is dat u per uur betaalt. De kosten voor de dagopvang zijn inclusief luiers, eten & drinken. Er wordt niet gerekend met dagdelen.

Bijvoorbeeld: Wanneer u afspreekt met MamiNet dat uw kind van 9.00- 15.00 uur opvang nodig heeft dan betaald u als ouder 6 uur. (Sommige kinderopvangorganisaties rekenen met dagdelen van 5,5 uur en in dit voorbeeld zou dit 2 dagdelen zijn en zou u 11 uur betalen.

Wij staan geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Dit houdt in dat u het overgrote deel van de kosten voor kinderopvang kunt terugvragen bij de Belastingdienst, genaamd Kinderopvangtoeslag.
Voor meer informatie hierover: www.toeslagen.nl Hier kunt u ook een proefberekening maken.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@maminet.nl